Nyhetsbrev 1 2017 

Hej, här kommer Nyhetsbrev 1 2017 från styrelsen! 

Årets första Nyhetsbrev är i princip en lista på viktiga datum inför säsongen! 

I-konferens

Årets Instruktörkonferens hålls i vanlig ordning på Glasbruket i Borensberg den 11’e – 12’e mars (med start kvällen den 10’e mars för kursledare). I-konferensen är ett årligt event där LFK’s instruktörskår samlas och förbereder kommande säsong samt sätter schemat. 

 

Safety day

Den 18’e mars är årets Safety Day planerad. Detta är en dag helt dedikerad till säkerhet kring hoppning och flygning. Nytt för i år är att årets förnyelse sker på denna dag. Alltså; planerar man att förnya i LFK 2017 behöver man närvara på Safety Day. 

 

Öppet hus

Den 19’e mars kommer vi att hålla ett ”Öppet Hus” på Skärstad för alla som är intresserade av vår klubb. Här är tanken att fundersamma elever eller intresserade grannar kan komma förbi inför säsongens start. Officiellt börjar vi kl 11:00 men det är nog lämpligt om LFK’are är där lite tidigare  

Mer info kommer. 

 

Årsmöte

Årsmötet 2017 inträffar den 29’mars på Gjuterigatan 1D i Linköping. Detta är ett medlemsmöte där den avgående styrelsen berättar vad som gjorts förra året samt den nya styrelsen presenterar sin budget för 2017. Om du inte fått kallelsen till denna hör av dig till mig (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Det är viktigt att medlemmarna är representerade på mötet så om du inte kan komma försök att skicka med en fullmakt med en betrodd kompis/medlem. 

Förnyelse

Glöm nu inte bort att förnya din licens. Hur man gör? Läs här: https://www.linkopingsfallskarmsklubb.se/klubben/foernyelse.html Observera; förnyelsetillfället 2017 är Safety Day! 

 

Hoppa sensationellt och säkert! 

/Styrelsens genom sekr. Theodor Karlsson